Skønne råvarer

Skønne råvarer
Grønsager fra haven

tirsdag den 24. september 2013

Græskar suppe med kødboller

Den bedste og nemmeste suppe:

1 hokkaido græskar
1 helt hvidløg
1 L hønsefond (eller vandet fra kødbollerne)
2 tsk stødt koriander 
2 spsk cremefraiche 38%

Kogte kartofler til børnene/baby
(min datter er ikke så vild med suppe, men en kogt kartoffel med suppe på. Det er et hit. Også perfekt mad til lillemanden)

Kødboller a´la Frøken Jensen til boller i karry.


Toppen af hvidløget skæres af og dryppes med olie. Græskar og hvidløg bages i ovnen ved 200 grader en lille times tid

Skralden pilles af græskaret og kerne fjernes. Hvidløget presses ud af skallen.
Græskar, hvidløg, stødt koriander, fond, cremefraiche gives et kogt opkog og blendes. Bruges der kødboller kommes de i og får et opkog med den blendede suppe.
Klar til servering. 

Min mand havde lavet en ordentlig stak kødboller.

Den færdig suppe.

Børne/baby udgaven, med mosset kartoffel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar