Bund:
1 kop hvedemel sigtet
½ kop brun farin
½ kop kokosmel
125g smeltet smør
Alle ingredienser blandes godt sammen i en skål og fordeles i en bredepande 18x28cm bages i en forvarmet ovn på 180 grader i 15-20 min.
1 kop hvedemel sigtet
½ kop brun farin
½ kop kokosmel
125g smeltet smør
Alle ingredienser blandes godt sammen i en skål og fordeles i en bredepande 18x28cm bages i en forvarmet ovn på 180 grader i 15-20 min.
Karamel-fyld:
1 ds kondenceret mælk
2 spsk gylden sirup
60 g smør
Kommes i en gryde og bringes i kog, indtil det er gyldent. Rør endelig hele tiden ellers brænder det på.
Ca. 8 min.
Fordeles på den bagte bund og bages igen ca. 12 min.
Sættes på kold til den er iskold.
Top:
60g smør
125g mørk chokolade
Smeltes og fordeles på den kolde kage og sættes på kold igen.
Når toppen er stivnet er den klar til at blive skåret ud i kvadrater.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar